Teamfoto Shanghai

Volleyballen bij het Roze Blok

De volleyballers van het Roze Blok komen onder meer uit Delft, Rotterdam, Den Haag, Leiden en Zoetermeer. Het niveau van onze leden varieert van beginner tot gevorderden. Wij streven ernaar dat iedereen die enthousiast is voor volleybal met plezier mee kan spelen. Een aantal van onze leden is ook lid bij een reguliere volleybalvereniging uit de omgeving, zoals Kratos '08 en Delta.

Bij ons kun je op zondagen trainen, meedoen met de homovolleybal competitie in Utrecht, meespelen met diverse toernooien en natuurlijk deelnemen aan onze gezellige andere activiteiten.

Training op zondagavond

Op zondagavond trainen we van 19:30 tot 21:00 uur in Sporthal Tanthof in Delft. Onder begeleiding van eigen trainers doen we een aantal oefeningen waarna we ruim de tijd nemen voor het spelen van partijtjes.

In de zomermaanden trainen we veelal buiten op een van de beachvolleybalvelden achter dezelfde sporthal.

Wil je een keer komen kijken of meedoen? Neem dan vooraf even contact met ons op.

Homovolleybal competitie

Als lid van het Roze Blok kun je met ons meespelen in de homovolleybalcompetitie.

De competitie bestaat uit 6 speeldagen (zondagen) per seizoen, die in Utrecht plaatsvinden.

Het Roze Blok neemt dit seizoen met 2 teams deel aan deze competitie

en neemt het op tegen andere homoteams uit Nederland, België en Duitsland.

Toernooien in binnen- en buitenland

In heel Europa zijn er homovolleybalverenigingen, veel hiervan organiseren geregeld een toernooi. Vaak wordt zo'n toernooi op zaterdag gespeeld, is er 's avonds een feest en op zondag een gezamenlijke brunch.

Leden van het Roze Blok hebben al met vele toernooien meegespeeld en combineerden het toernooi met een gezellig uitje. Zo kwamen we al in Amsterdam, Nijmegen, Brussel, Antwerpen, München, Parijs, Kopenhagen, Barcelona, Madrid, Krakau en vele andere steden.

"Rainbow Beach Tournament", ons jaarlijkse beachtoernooi

Ieder jaar organiseert het Roze Blok ook een eigen "Rainbow Beach" toernooi. Niet zo maar een toernooi, maar een internationaal beachvolleybaltoernooi!